Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Χορηγοί

 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η CLOUDBIZ είναι μια εταιρία marketing και τεχνολογίας που υλοποιεί επιτυχημένα και καινοτόμα έργα διαχείρισης πιστών πελατών, συμβάλλοντας στην ανοδική πορεία των πωλήσεων και τη διατήρηση του πελατολογίου των εταιρειών. Ακολουθώντας omni-channel στρατηγικές επαφής του καταναλωτή με την επιχείρηση και εφαρμόζοντας tailor-made τεχνολογικές λύσεις, βοηθάει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω πληροφοριών που βοηθούν να κατανοήσουν την ψυχολογία και τις προτιμήσεις των καταναλωτών και να υλοποιήσουν customized ενέργειες. Με περισσότερα από 12 έτη δραστηριοποίησης στην αγορά και παρουσία σε 7 χώρες , το χαρτοφυλάκιο της CLOUDBIZ περιλαμβάνει περισσότερες από 35 εταιρείες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ
ATC

H Athens Technology Center (ATC) διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο την ολοκληρωμένη πλατφόρμα pcFinancials, που περιλαμβάνει εξειδικευμένα εργαλεία Budget Planning & Control, OpEx-CapEx Management, Reporting και Ενοποίησης δεδομένων (Consolidation). Η πλατφόρμα είναι συμβατή με κάθε ERP σύστημα, αποτελώντας έτσι την ιδανική λύση για την οικονομική διεύθυνση κάθε οργανισμού.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Tο BUYADSRADIO.com είναι μια μοναδική υπηρεσία ηλεκτρονικής διάθεσης και διαχείρισης ραδιοφωνικού διαφημιστικού χρόνου (Programmatic Radio Advertisement). O διαφημιζόμενος αποκτά εύκολη πρόσβαση μέσω διαδικτύου στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιοχής του ή και πανελλαδικά. Για πρώτη φορά μια διαδικτυακή υπηρεσία προσφέρει διαφημιστικό χρόνο στο ραδιόφωνο τόσο απλά καλύπτοντας όλους τους τομείς από την δημιουργία του spot μέχρι το αναλυτικό report απόδοσης της διαφήμισης. Το BUYADSRADIO.com είναι μια υπηρεσία που έχει αναπτυχθεί και λειτουργεί από την nemo|online|.

ContactPigeon is the award winning marketing automation platform for E-commerce. We help e-commerce marketers to gain valuable insights into its customer journeys through web behaviors, purchasing patterns, demographics data and others. With these insights, we deliver 1-on-1 experience through automated and personalized campaigns tailored to each customer’s needs. The effectiveness of personalized campaigns sent at the right time are exceptional, with potential to achieve 3x increase in revenues compared to standard newsletters. Founded 2 years ago, ContactPigeon has been recognized as one of fastest growing startup in Greece, currently servicing over 100+ clients globally and backed by investment fund VentureFriends.

Η forward jam παρέχει λύσεις Proximity Marketing, Social Advocacy & Digital Storytelling. Στόχος της είναι να βοηθήσει εταιρίες και οργανισμούς να ενισχύσουν Reach, Presence, Loyalty, Organic Growth και τελικά Sales. Για να το πετύχει αυτό χρησιμοποιεί τις σύγχρονες πρακτικές του Content Marketing, Loyalty, Social Selling, Interactive Presentation καθώς και τεχνολογίες Beacons, Geofencing & Social Wall.

Η SiEBEN παρέχει καινοτόμες λύσεις πληροφορικής σε επιχειρήσεις, κάνοντας χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών. Η συνεχής προσπάθεια για καινοτομία και η εξειδίκευσή της σε σύγχρονους τομείς της πληροφορικής, την ανέδειξαν σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας. Διαθέτει μία ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με σημαντικές γνώσεις και σπουδές στο αντικείμενο της πληροφορικής τεχνολογίας και των σύγχρονων μεθόδων ανάπτυξης εφαρμογών, αλλά και στο αντικείμενο της οργάνωσης των επιχειρήσεων. Έχει αναπτύξει ένα σημαντικό δίκτυο μεταπωλητών και έχει 2 θυγατρικές εταιρείες, την Xparity (building & home automation) και την InEdu (τεχνολογικές λύσεις στο χώρο της εκπαίδευσης) και μία startup, την Pobuca (contact management app για ομάδες χρηστών). Επιπλέον, είναι Microsoft Country Partner of the Years 2016 και 2011, Microsoft Gold Partner, Cisco Premier Partner & Marketing Innovation Partner of the Year, HP Gold Partner, Dell Partner, IBM partner και έχει συνεργασία με τη Vodafone Hellas. Δραστηριοποιείται σε τρεις τομείς: Business Software, Systems Integration & Digital Marketing.

 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ είναι μία από τις παλαιότερες εφημερίδες στην Ελλάδα, ενώ και το Naftemporiki.gr είναι από τα πρωτοπόρα της Ελληνικής ψηφιακής αγοράς. Έχοντας περίπου 8.000 συνδρομητές και 48.000 αναγνώστες η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ κυκλοφορεί καθημερινά, εστιάζοντας σε οικονομικές και επιχειρηματικές ειδήσεις. Το Naftemporiki.gr είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ενημερωτικά site, με περίπου 1.500.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Από το 2014 η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στο χώρο των Συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων.

 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Άννα Γυπαράκη, τηλ.: 210 661 7777, (εσωτ. 323), fax: 210 6617 778, e-mail: agyparaki@boussias.com

 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ
ATC
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team